Home / Producten / Regtstreeks Vlees

Rundvlees

Grasgevoerd rundvlees.

Onze dieren worden enkel met gras gevoerd. Vlees en zuivel van 100% gras gevoerde koeien bevat meer goede vetzuren (omega-3 vetzuren), CLA en vitamine A en E.

Het vlees is verpakt in 1 en 2 persoons porties. Het vlees wordt direct ingevroren, zodat de kwaliteit gehandhaafd blijft. Haal het vlees een dag van te voren uit de vriezer en leg het in de koelkast om te ontdooien. Liever niet in de magnetron! Daar wordt het vlees taai van. Dep het ontdooide vlees voor het bakken droog met keukenpapier. Vocht op het vlees geeft een minder knapperige en bruine korst.

U kunt het vlees los kopen of in pakketten.

MeatGreen, 
MeatGreen voor iedereen die gezonder en bewuster wil eten maar toch het liefst elke avond een lekker stukje vlees bij de maaltijd wil, is er  MeatGreen.
De heerlijke burgers van ‘MeatGreen’ bestaan uit 50% biologisch rundvlees, van de stieren van de Regte Heijden en 50% biologische smaakvolle groenten. De pure smaak van het vlees blijft behouden dus het doet nauwelijks onder voor een 100% vleesproduct. Gezond en vooral lekker!
De smaakvarianten van MeatGreen zijn seizoensgebonden. Er zijn nu twee lekkere smaakvarianten; wortel en knolselderij. Deze smakelijke combinaties passen goed bij verschillende gerechten. Je kan eindeloos variëren!

MeatGreen Burger Knolselderij: rundergehakt, knolselderij, kippenei, paneermeel, zout, marjolein, peper.
MeatGreen Burger Wortel : rundergehakt, wortel, kippenei, paneermeel, zout, tijm, peper.