De Regte Heijden
Oude Tilburgsebaan 12a
5133 BE Riel
0031 (0)135182631

Home  / Winkel

Boerderijwinkel

 

Onze winkel is op vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.30 en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 geopend .
Voor koffie, thee, taartje, ontbijt of lunch kun je bij ons terecht op vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 en op zaterdag van 9.00 tot 15.00,

We zijn een biologische boerderijwinkel met veel bijzondere producten. Zuivel, rundvlees en varkensvlees van onze eigen boerderij.  Aangevuld met heerlijke biologische producten en groenten van boeren uit de buurt. Om een ruimer assortiment te hebben ook lekkers van verder weg.

Wat is er heerlijker dan met je mandje door de winkel slenteren en rustig je zuivel, vlees en groente inslaan? Kun je meteen gezellig een praatje maken want wij vinden gewoon gezelligheid belangrijk. Een praatje over het boerenleven, het dagelijks leven en wat jullie waarderen aan onze winkel.

We proberen zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Waar mogelijk kiezen we voor hergebruik. We werken met statiegeld op flessen, potten en bakjes. Het is fijn als je je eigen verpakkingen (bakjes en zakjes) mee neemt naar de winkel. Denk hier bij aan het verpakken van groente, fruit, kaas, vleeswaren, noten, melen, eieren e.d.. Het voorkomt afval en voedselverspilling.

Ook stellen we naar jouw eigen wens cadeaupakketten samen. Zo heb je altijd een uniek cadeau.

Kom je naar onze boerderijwinkel dan zie je waar je zuivel en vlees vandaan komt. Je ziet onze boerderij en je kunt vragen stellen.