Aankomende evenementen

De Regte Heijden
Oude Tilburgsebaan 12a
5133 BE Riel
0031 (0)135182631

Home  / Kamperen

 

Kamperen & Logeren

Wees welkom om bij ons te komen kamperen! Wij genieten van onze boerderij en de omgeving. Waarom niet delen? Je kunt met een tentje of camper bij ons terecht. Alles midden in het groen. Op de camperplaatsen is het gras waarschijnlijk langer als u gewend bent. Dit doen we o.a. om de biodiversiteit te verhogen. Voor tenten hebben we een basic kampeerplek zonder electriciteit.
Op onze boerderij heerst bedrijvigheid. Denk hierbij aan machines en dieren. Dus let op gevaar. Laat (klein)kinderen niet alleen op ons erf lopen/spelen.
We dragen het milieu een warm hart toe. Daarom vragen wij u om uw afval te reduceren en te scheiden en te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbak. Onze biologische boerderij winkel maakt het u makkelijk om verpakkingsarm boodschappen te doen.

We richten ons op de recreant die behoefte heeft aan rust, vrijheid, natuur, landschap en die het boerenleven een warm hart toe draagt. Onze boerderij ligt net buiten het dorp, in de weilanden te midden van allerlei natuurgebieden zoals de Regte Heide en de Chaamse bossen. Op 2 kilometer afstand bevind zich Schijnvliegveld de Kiek. Het Schijnvliegveld De Kiek https://schijnvliegvelddekiek  is een belevingsbos tussen de dorpen Alphen en Riel. Het is een historisch bijzondere plek. Hier hadden de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog een nep-vliegveld aangelegd om de Engelse bommenwerpers te misleiden
Of fiets het Bels Lijntje.
Eind jaren tachtig is de spoorweg van Tilburg naar Turnhout afgebroken en is er een fietspad voor in de plaats gekomen, het Bels lijntje! Het Bels lijntje is +/- 31km lang en loopt van Tilburg via Riel en Alphen naar Baarle-Nassau en verder richting België. De route is duidelijk aangegeven, je hoeft alleen maar de bordjes te volgen! Je fiets door het mooie Brabantse landschap langs prachtige natuur. Er is niet veel meer over van de spoorlijn maar je fietst langs een aantal historische restanten zoals een spoorwachtershuisje. Onderweg zijn er genoeg plekken om even tot rust te komen en een kop koffie/thee te drinken. Een prachtige route om te fietsen!
Onze boerderij ligt tussen de fietsknooppunten 47 en 74, en tussen de wandelknooppunten 24 en 26. Zie de kaart hieronder voor meer informatie.

 

Voor een camper betaalt u €11,00 en voor een tentje op ons tentenveldje betaalt u €8.25 voor maximaal 2 personen per nacht. Deze prijs is  exclusief stroom (16 ampère – € 0.75/kWu) en exclusief  toeristenbelasting   Toeristenbelasting is €1,85 per persoon per nacht en betaal je vanaf 18 jaar.

Reserveren is niet nodig. Heeft u nog een vraag, stuur een e-mail of bel 0648686934 of 0614460079.