Home / Producten / Regtstreeks Boxen

Regtstreeks Boxen

Bio boxen op maat
In de drukte van deze tijd is het vaak moeilijk om tijd te vinden om gezond te eten. Iedereen wil dat graag, maar met een drukke baan en een gezin is dat nog niet zo makkelijk. Wij maken dit voor jou een stukje eenvoudiger. We  gaan voor jou bij  boeren langs om verse, biologische producten te verzamelen, te bundelen met Regte Heijden producten en bij jou te bezorgen. De groenten zijn seizoensgebonden en zoveel mogelijk regionaal. Behalve gezond voor je lichaam zijn biologische producten goed voor de bodem, dier en milieu.

In de boxen zit voor zeker 3 à 4 dagen groente, vlees, vis, zuivel en eieren variërend van 1 persoon tot gezinnen. Het is ook mogelijk om een fruit box te bestellen waar verschillende soorten fruit inzitten.  Als toevoeging bij de box zitten er verschillende receptideeën.

Ben je net als wij enthousiast geworden en woon je in Tilburg of omliggende dorpen (Goirle, Hilvarenbeek, Riel, Haaren, Oisterwijk, Gilze, Rijen, Alphen, Udenhout, Dongen, Poppel of Berkel-Enschot)? Woon je verder weg en wil je graag meedoen. Stuur een mail en we kijken of we logistiek wat kunnen regelen. In Veldhoven en omgeving bezorgen we op zaterdagmiddag. Meld je  aan en probeer een box uit!

Maak een keuze uit onderstaande boxen of stel je eigen box samen. We komen de box bij je thuis bezorgen op vrijdag tussen 17.00u en 20.30u en  kun jij  genieten van (h)eerlijke producten die goed zijn voor je lijf!

Je kunt er ook voor kiezen om je bio box op te halen bij de Regte Heijden in Riel (vanaf vrijdag 17.00). Bij afhalen krijg je €5.00 korting op je bio box.  Je krijgt via de mail de recepten toegestuurd.

Je besteld iedere week opnieuw je bio box met of zonder aanvullingen. Zo krijg je geen bio box als het een weekje niet nodig is.

Je kunt kiezen uit de volgende boxen:

  • BIO BOX VLEES: hierin zitten verschillende seizoensgroenten, 3 soorten vlees, zuivel, eieren en recepten.
  • BIO BOX VIS: hierin zitten verschillende seizoensgroenten, 2 soorten vis, zuivel, eieren en recepten.
  • BIO BOX VEGA: hierin zitten verschillende seizoensgroenten, zuivel, eieren en recepten.
  • BIO BOX FRUIT: hierin zitten 2 tot 3 soorten fruit en is los bij te bestellen. In de bio box fruit zit voor 2 tot 3 personen fruit voldoende voor zeker 3 dagen.

Het is ook mogelijk om alleen het vlees, groente of  vis te bestellen. Of bijvoorbeeld een lactose vrije box te kiezen. Stuur een berichtje naar: [email protected] voor meer informatie of om je box (op maat) te bestellen. Een standaard BIO BOX kun je bestellen via online bestellen of door het sturen van een berichtje.

Betalen bij Regtstreeks by Lina.
Wij werken niet met vooraf betalen. Soms kan het zijn dat de bestelling wijzigt. Bijvoorbeeld door het retourneren van statiegeldflessen. Of het gewicht van het bij bestelde vlees of kaas is niet exact de bestelde hoeveelheid. U krijgt een mailtje van het juiste totale bedrag. Zo betaal je nooit te veel of te weinig.

Loading...