Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop kort fermenteren met de Pickle Pers

april 17 @ 19:00 - 21:00

Wegens groot succes ook nog een  derde datum voor deze workshop.
De workshop wordt gegeven door Anne-Marie van de Gezonde Brabander.

Door de hedendaagse voeding krijgen mensen te weinig levende micro organismen binnen.
Dit kun je oplossen door regelmatig gefermenteerde voeding te eten.
Na fermentatie krijgt de voeding meer voedingswaarde en zijn ze de ultieme probiotica voor je darmen. Vanwege het hoge gehalte aan probiotica kan gefermenteerde voeding je immuunsysteem een boost geven.

Fermenteren is ontzettend leuk en makkelijk om zelf te doen met behulp van de Pickle Pers.

Tijdens deze workshop worden de gezondheidsvoordelen en het proces van fermentatie uitgelegd en ga je zelf een korte pickle maken. Je krijgt voldoende uitleg zodat je er thuis zelf mee aan de slag kunt en verschillende variaties uit kunt proberen.

Kosten:        €30.00
Inbegrepen: Pickle Pers t.w.v. € 13,00
alle informatie en ingrediënten die nodig zijn om een pickle te maken
proeverijtje van pickles

Meld je aan voor deze leuke en leerzame workshop via [email protected]

Gegevens

Datum:
april 17
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

De Regte Heijden
Oude Tilburgsebaan 12a
Riel, Noord-Brabant 5133BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0031614460079

Organisator

de Gezonde Brabander
E-mail
info@gezondebrabander.nl
Bekijk de site van Organisator