Door de grote belangstelling, nogmaals een workshop kort fermenteren.
De workshop wordt gegeven door Anne-Marie van de Gezonde Brabander.
Door de hedendaagse voeding krijgen mensen te weinig levende micro organismen binnen.
Dit kun je oplossen door regelmatig gefermenteerde voeding te eten.
Na fermentatie krijgt de voeding meer voedingswaarde en zijn ze de ultieme probiotica voor je darmen. Vanwege het hoge gehalte aan probiotica kan gefermenteerde voeding je immuunsysteem een boost geven.
Fermenteren is ontzettend leuk en makkelijk om zelf te doen met behulp van de Pickle Pers.
Tijdens deze workshop worden de gezondheidsvoordelen en het proces van fermentatie uitgelegd en ga je zelf een korte pickle maken. Je krijgt voldoende uitleg zodat je er thuis zelf mee aan de slag kunt en verschillende variaties uit kunt proberen.
Kosten: €30.00
Inbegrepen: Pickle Pers t.w.v. € 13,00
alle informatie en ingrediënten die nodig zijn om een pickle te maken
proeverijtje van pickles
Meld je aan voor deze leuke en leerzame workshop via [email protected]