Op zondagmiddag 5 november organiseert #bodemschatten bij onze boerderij een onvervalste plattelandsbeleving met de klassieke Brabantse koffietafel als uitgangspunt, maar dan geserveerd tussen onze koeien met de beste biologische ingrediënten van Brabantse bodem.
Rond de klok van 11.30u wordt u ontvangen met de beste koffie, ter plekke bereid door de barista’s van Bean Brothers uit Eindhoven die deze zullen maken vanaf hun Piaggio. Wij nemen u vervolgens mee voor een wandeling en rondleiding over onze koeien- en zuivelboerderij. Bij terugkomst zal de lange tafel gedekt zijn met vele specialiteiten bereid door de koks van D’n Ark en gemaakt van de ingrediënten van de vier boeren die zijn aangesloten bij #bodemschatten. U zult onder andere bereidingen van de bijzondere biest proeven, dit is de eerste melk voor kalveren die normaal gesproken altijd naar de kalfjes gaat, maar deze middag ook aan tafel komt. Het belooft een lekkere ontspannen middag te worden die ook ideaal is voor het hele gezin. En wat nog eens heerlijk is, de hele dag zal buiten plaatsvinden. Lekker dicht bij de dieren die voor de vele specialiteiten zorgen. Zorg dus wel voor een dikke jas en goede schoenen voor de wandeling. Rond de klok van 15.00u sluiten we de middag af.
De kosten voor deze compleet verzorgde middag bedraagt € 25,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen deelnemen voor de helft van de prijs.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of naar [email protected]

Voor meer info over bodemschatten: