De Regte Heijden
Oude Tilburgsebaan 12a
5133 BE Riel
0031 (0)135182631

Kamperen op onze boerderij

Wees welkom om bij ons te komen kamperen! Wij genieten van onze boerderij en de omgeving. Waarom niet delen? Je kunt met een tentje of camper bij ons terecht. Op de camperplaatsen is het gras waarschijnlijk langer als u gewend bent. Dit doen we o.a. om de biodiversiteit te verhogen. Voor tenten hebben we een basic kampeerplek zonder electriciteit.
Op onze boerderij heerst bedrijvigheid. Denk hierbij aan machines en dieren. Dus let op gevaar. Laat (klein)kinderen niet alleen op ons erf lopen/spelen.
We dragen het milieu een warm hart toe. Daarom vragen wij u om uw afval te reduceren en te scheiden en te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbak. Onze biologische boerderij winkel maakt het u makkelijk om verpakkingsarm boodschappen te doen.

We richten ons op de recreant die behoefte heeft aan rust, vrijheid, natuur, landschap en die het boerenleven een warm hart toe draagt. Onze boerderij ligt net buiten het dorp, in de weilanden te midden van allerlei natuurgebieden zoals de Regte Heide en de Chaamse bossen. Op 2 kilometer afstand bevind zich Schijnvliegveld de Kiek. Het Schijnvliegveld De Kiek https://schijnvliegvelddekiek  is een belevingsbos tussen de dorpen Alphen en Riel. Het is een historisch bijzondere plek. Hier hadden de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog een nep-vliegveld aangelegd om de Engelse bommenwerpers te misleiden.

Voor een camper betaalt u €11,00 en voor een tentje op ons tentenveldje betaalt u €8.50 voor maximaal 2 personen per nacht. Deze prijs is  exclusief stroom (16 ampère – € 0.75/kWu) en exclusief  toeristenbelasting   Toeristenbelasting is €1,85 per persoon per nacht. Toeristenbelasting betaal je vanaf 18 jaar.

Reserveer jouw kampeerplekje bij ons via een e-mail of bel 0648686934 of 0614460079.